Coupon Tag RSS

Coupons tagged with "Pixum Rabatkode"

Aktive rabatkoder

I øjeblikket 3 aktive rabatkoder
success 100%
Rabatkode:

Pixum rabatkode – 80 kr. rabat på fotolærred

Benyt ovenstående Pixum rabatkode og spar 80 kr. på fotolærred f.eks. et fotolærred 40×60 cm. til 299,00 kr. i stedet for normalprisen 379,00 kr.

Med rabatkoden bliver prisen for ét fotolærred reduceret med 80 kr i din bestilling.

Pixum Rabatkoden giver 80 kr rabat på vareværdien i en ordre, som indeholder minimum ét fotolærred. Rabatkoden er et tilbud til nye kunder i Danmark og kan kun indløses en gang pr. kunde, dennes husstand eller leveringsadresse. Porto vil blive beregnet fra 47 kr ved bestillinger med fotolærreder. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre Pixum rabatkoder.

Pixum Rabatkode

success 100%
Rabatkode:

Pixum rabatkode – Gratis fotoplakat

Besøg Pixum på ovenstående link og få en Pixum rabatkode til en gratis fotoplakat.

Den gratis fotoplakat er i 30cm formatet, som du kan bruge til fx at udsmykke dit hjem. Du kan bl.a. vælge en gratis fotoplakat fra Pixum i 30cm formatet på premium højglans fotopapir

Rabatkoden er et tilbud til nye kunder og gælder for én plakat i 30cm formatet højglans til en værdi af 29 kr – excl. porto. Porto beregnes ud fra gældende prisliste. Rabatkoden kan kun indløses én gang per kunde og kan ikke indløses af andre personer i kundens husholdning, eller på dennes ordre- og/eller regningsadresse. Der kan kun indløses en rabatkode pr. ordre, derved kan tilbuddet ikke kombineres med andre rabatordninger. Rabatkoden kan ikke efterfølgende indløses ved løbende eller allerede afviklede bestillinger. Af tekniske årsager er det ikke muligt at bestille plakaten i en Pixum fotobogsbestilling med Pixum fotobogssoftwaren.

Pixum Rabatkode

success 100%
Rabatkode:

Pixum rabatkode – 50 gratis billeder

Besøg Pixum via ovenstående link og modtag en rabatkode til 50 gratis billeder.

Du modtager billederne på premium fotopapir!

Kopier Pixum rabatkoden og indløs den i din indkøbsvogn!

Bemærk: Rabatkoden giver op til 25 gratis billeder i 10cm formatet (incl. moms – excl. porto og ekspedition). Rabatkoden kan ikke kombineres med andre rabatordninger. Nye kunder modtager som velkomstgave yderligere 25 gratis billeder i 10cm formatet. (Velkomstrabatten bliver fratrukket automatisk i indkøbsvognen ved den første billedbestilling). Velkomstbonussen kan kun indløses en gang per kunde og kan ikke indløses af andre personer i kundens husholdning, eller på dennes ordre- og/eller regningsadresse. Porto beregnes med fra 37 kr ved rene fotofremkaldelsesordrer.

Pixum Rabatkode

Upålidelige rabatkoder

I øjeblikket 0 upålidelige rabatkoder

Beklager, der er pt. ingen aktive rabatkoder