Privat Politik

Politik om personlige oplysninger for Dinerabatkoder.dk
Har du behov for oplysninger eller har spørgsmål til denne sides politik om personlige oplysninger, kan du rette henvendelse til os via vores kontaktformular.

Beskyttelsen af de personlige oplysninger for vores brugere er yderst vigtig for os. Denne side vedrørende de personlige oplysninger, angiver i store træk de personlige oplysninger, der modtages, indsamles og anvendes af denne side.

Log Filer
Som så mange andre websteder gør vi brug af log filer. Informationerne i log filerne omfatter IP-adresser, browsertype, internetudbyder (ISP), dato/tid angivelse, henvisnings-/udgangssider, og antal klik for at analysere trends, administrere webstedet, se hvilke sider du har besøgt på webstedet og samle demografiske informationer. IP adresser og anden lignende information i log filerne er ikke forbundet til oplysninger, der kan identificere dig.

Cookies og Web Beacons
Vi anvender cookies til at gemme information om de besøgendes foretrukne sider, registrere brugerspecifikke oplysninger om de sider brugeren besøger, gøre indholdet på hjemmesiden i overensstemmelse med den besøgendes browsertype eller anden information, som den besøgende sender via sin browser.

Leave a Reply

 

Bevis du ikke er en robot: *